• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.

Restaurant Conacul Trandafirilor Buzau

9093 vizualizari

Adresa: PARCUL CRANG BUZAU

TELEFON: 0740.367.829

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.conacultrandafirilor.ro

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campRestaurantul a carui cladire este construita in 1897 intr-un stil specific zonei Chiojdului, este amplasat in centrul Parcului Crang, la marginea vestica a orasului Buzau, o ramasita a Codrilor Vlasie.

In jurul legendelor , taifasul se-ntinde si-ti  aprinde pofta de mancare. Avand un meniu cu specific  romanesc, restaurantul va ofera insa si o serie de preparate culinare internationale.

În fiecare zi, poți încerca o altă combinație de arome, dupa cum îți șoptește dispoziția ori povestile de care te lași inspirat! Orice ai alege, îți vom recomanda și un vin potrivit . Apoi, mai depănam câte ceva despre boierii de demult și-ajungem la desert. Iar acolo, istoria însăși devine irezistibil de dulce...

Este un spatiu mirific asezat in mijlocul naturii,  cu un inalt grad de adaptabilitate , ideal pentru organizarea de evenimente private, conferinte, evenimente corporate si business, dineuri, receptii, cocktailuri, lansari de produse, evenimente cultural si sociale dar si petreceri pentru copii.

Un loc prietenos, elegant unde detaliile fac diferenta, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau.


Comenzile la domiciliu se fac doar in Municipiul Buzau si sunt GRATUITE.
Livrarile se fac in cel mai scurt timp posibil, zilnic in intervalul orar 10.00-24.00.
Suma minima pentru comenzi este 30 lei.


Galerie foto