• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.

Restaurant Conacul Trandafirilor Buzau

8286 vizualizari

Adresa: PARCUL CRANG BUZAU

TELEFON: 0740.367.829

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.conacultrandafirilor.ro


Oferte speciale


MENIU REVELION 2018


Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2018!

PRET MENIU: 270 LEI/PERSOANA

An de an va propunem sa petreceti noaptea dintre ani in cel mai vechi restaurant cu traditie din oras. Unele lucruri devin mai valoroase cu trecerea timpului, prin urmare Revelion Conacul Trandafirilor 2018, va propune un meniu gourmet rafinat, un open bar premium si un program de divertisment de zile mari.

Rezervari:  0740 367 829

Pentru mai multe detalii despre meniu VEZI OFERTE SPECIALE

-------------------------------------------------------------------------

Restaurantul a carui cladire este construita in 1897 intr-un stil specific zonei Chiojdului, este amplasat in centrul Parcului Crang, la marginea vestica a orasului Buzau, o ramasita a Codrilor Vlasie.

In jurul legendelor , taifasul se-ntinde si-ti  aprinde pofta de mancare. Avand un meniu cu specific  romanesc, restaurantul va ofera insa si o serie de preparate culinare internationale.

În fiecare zi, poți încerca o altă combinație de arome, dupa cum îți șoptește dispoziția ori povestile de care te lași inspirat! Orice ai alege, îți vom recomanda și un vin potrivit . Apoi, mai depănam câte ceva despre boierii de demult și-ajungem la desert. Iar acolo, istoria însăși devine irezistibil de dulce...

Este un spatiu mirific asezat in mijlocul naturii,  cu un inalt grad de adaptabilitate , ideal pentru organizarea de evenimente private, conferinte, evenimente corporate si business, dineuri, receptii, cocktailuri, lansari de produse, evenimente cultural si sociale dar si petreceri pentru copii.

Un loc prietenos, elegant unde detaliile fac diferenta, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau.


Comenzile la domiciliu se fac doar in Municipiul Buzau si sunt GRATUITE.
Livrarile se fac in cel mai scurt timp posibil, zilnic in intervalul orar 10.00-24.00.
Suma minima pentru comenzi este 30 lei.


Galerie foto

VEZI MENIU RESTAURANT