• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.

Restaurant Moonlight Buzau

5015 vizualizari

ADRESA: Aleea Sporturilor nr 29, Buzau

TELEFON: (0338)102-745;

(0728) 096-287;

Comenzi catering: 0338 401 801

www.restaurantmoonlight.ro

Vezi pagina de Facebook

Vezi MENIU CATERING

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campStil, eleganta si rafinament sunt trei caracteristici de baza care il intregesc aducand in orasul Buzau ceva cu totul nou, cu totul special!

Restaurant cu arta culinara deosebita va ofera oportunitatea de a servi atat specialitati renumite din bucataria internationala cat si preparate romanesti atent pregatite de un personal cu experienta.

Restaurant Moonlight va asteapta cu o echipa tanara, entuziata, cu o calificare de cea mai buna calitate in arta ospatariei si a bucatariei, incercand sa va creeze un cadru cat mai placut.

 Atmosfera distinsa , eleganta, rafinamentul preparatelor culinare , savoarea bauturilor fine si muzica ambientala relaxanta va imbie sa petreceti clipe de neuitat.

Cu o capacitate de 150 de locuri, poate fi o gazda primitoare pentru mese festive , receptii , zile onomastice, nunti , botezuri etc.

Terasa Moonlight, cu o capacitate de 200 locuri va asteapta o data cu sosirea primaverii pana toamna tarziu.
Amintim ca terasa noastra este singura unde se poate servi un meniu complet de restaurant:ciorbe, salate, mititeti, gratare, etc. Va oferim, deasemenea, pizza pe cuptor de vatra.

Va asteptam la Restaurant Moonlight pentru a va oferi o servire impecabila, produse de calitate intr-un decor intim si deosebit.


Galerie foto