• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.

Restaurant New Pizza Buzau

4825 vizualizari

ADRESA: BD. Unirii Sud, Buzau

TELEFON: 0742.139.725

TELEFON: 0238.726.867

www.restaurant-newpizza.ro

Vezi OFERTE MENIURI EVENIMENTE

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest camp
Restaurantul New Pizza este situat la intrarea in Buzau, pe Bulevardul Unirii Sud.

Cu stil, rafinament si eleganta, restaurantul nostru va ofera o gama variata de preparate traditionale si internationale.

Avand o capacitate de 150 locuri, restaurantul nostru va sta la dispozitie pentru organizarea de evenimente private si corporate.

Pentru ca fiecare eveniment trebuie sarbatorit asa cum se cuvine, restaurantul nostru va sta la dispozitie, oferind posibilitatea de a organiza: nunti, botezuri, aniversari, petreceri private, majorate, pomeni.

Planuiesti o petrecere, o aniversare, o nunta sau un eveniment care doresti sa fie de neuitat. Vrei ca totul sa decurga perfect, pana la cel mai mic amanunt si la cel mai ridicat standard. Doresti un decor amenajat cu stil si bun gust de catre profesionisti. Preferi un meniu pregatit de bucatari cu experienta in domeniu. Daca esti o astfel de persoana, atunci contacteaza-ne!

De asemenea, pentru ca pachetul sa fie complet, oferim servicii foto, sonorizare si lumini, invitatii si meniuri personalizate, decoruri, aranjamente florale ...


Galerie foto