• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.

Restaurant Aqua Max Buzau

7440 vizualizari

ADRESA: Str. Unirii Nord (dupa XXL, langa cartierul Orizont)

TELEFON: 0238.711.160

TELEFON: 0726.69.69.04

TELEFON: 0720.69.00.17

www.restaurantaquamax.ro


Oferte speciale


MENIU REVELION 2018


Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest camp
ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2018!

PRET MENIU: 300 LEI/PERSOANA

Va asteptam sa petrecem impreuna noaptea dintre ani, cu un meniu festiv si o atmosfera intretinuta de formatia OXIGEN din Slobozia si foc de artificii

Rezervari:0238 711 160 / 0726 696 904

Pentru mai multe detalii despre meniu VEZI OFERTE SPECIALE

-----------------------------------------------------

Restaurant AQUA MAX va ofera conditii ideale pentru organizarea evenimentelor importante pentru dvs. in doua sali cu capacitati de la 50 de locuri la 600 de locuri, unde puteti organiza de la o mica si cocheta sarbatorire a zilei de nastere, la petreceri de nunta sau botez si pana la elegante evenimente din viata unei firme.

Bucatele alese imbina savoarea mancarurilor traditionale cu gustul si aroma inconfundabila a celor mai alese bauturi. Savoarea preparatelor, pregatirea bucatarilorsi a ospatarilor, ambianta cu tot ceea ce presupune acest lucru, alaturi de preturile mici, ne fac sa ne declaram fara nicio ezitare unul dintre cele mai cautate restaurante din zona.

Daca dvs. nu ati incercat pana acum preparatele noastre, va asteptam cu inima si bratele deschise sa ne traceti pragul.

Totul poate fi mai simplu daca lasati la o parte din grijile dvs. celor care va pot ajuta. Orice eveniment organizat in atmosfera calda si placuta a saloanelor din cadrul Restaurantului AQUA MAX va deveni cu siguranta o amintire de neuitat.

SERVICII OFERITE DE COMPLEXUL AQUA MAX:

- Restaurant

- Motel

- Piscina

- Nunti, botezuri, aniversari, petreceri firma, agape, petreceri 8 martie, balul bobocilor, balul majoratului, majorate, reuniuni, intalniri de afaceri, zile de nastere, evenimente religioase, petreceri de Craciun si revelioane


Galerie foto