• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.

Restaurant Steffy Buzau

6587 vizualizari

ADRESA: Str. Cuza Voda nr. 57, Buzau

TELEFON: 0727.77.66.00

TELEFON: 0238.71.65.82

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.restaurantsteffy.ro

Vezi MENIUL RESTAURANTULUI

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campRelaxati-va si bucurati-va de un decor elegant, in timp ce bucatarii nostri vor crea pentru dumneavoastra o experienta culinara de bun gust.

Ne aflam in centrul istoric al orasului Buzau, construit intre 1850 si 1880, cand au fost ridicate cladiri in stilul specific caselor negustoresti din secolul al XIX-lea din sud-estul Europei - cladiri cu pravalii la parter si locuinte la etaj. Strada Cuza-Voda era numita la acea vreme strada Targului.

Renovat ulterior, pastrandu-li-se arhitectura si spiritul, au devenit locatii ideale pentru a va intalni cu prietenii, de a va bucura de un vin bun si de o masa delicioasa ori de a va face cumparaturile.

Noi, am deschis acum zece ani, de Sf.Stefan, iar de atunci ne asiguram ca fiecare oaspete este bine primit si ca va avea toate motivele sa revina.

Foarte important pentru noi este sa oferim mancaruri bine preparate, echilibrate nutritional, folosind numai ingrediente de calitate.


Galerie foto