• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.

Sala Athena Buzau

6754 vizualizari

ADRESA: Str. Mesteacanului nr. 1, Buzau

TELEFON / FAX: 0238.720.222

TELEFON: 0740.245.007

E-mail: office_hotelb90@b90.ro

E-mail: contb90@gmail.com

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.b90.ro


Oferte speciale


MENIU REVELION 2018


Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2018!

PRET MENIU:279 LEI/PERSOANA

Sala Athena va invita sa intampinati noul an alaturi de prieteni si familie intr-o atmosfera deosebita, cu muzica de toate genurile cu DJ PAUL OPREA si muzica live cu BLUEMOTORS! Va asteptam cu un meniu delicios atent pregatit,cu un pachet de bauturi variat si cu multe alte surprize!

Rezervari : 0744 771 166

Pentru mai multe detalii despre meniu VEZI OFERTE SPECIALE
-----------------------------------------------------------------------------

Ne plac povestile cu final fericit! Bucura-te, petrece, simte-te in largul tau si transforma evenimentul tau intr-unul de vis la Sala Athena.

De la momente unice din viata personala (nunti, botezuri, onomastice, majorate) la evenimente corporate, conferinte, prezentari de produse, sala Athena, avand o capacitate de 300 de locuri, cu posibilitate de compartimentare usoara in functie de numarul de locuri dorit, este gazda perfecta.

De asemenea, sala are o conexiune directa cu terasa Athena, cu o capacitate de 80 de locuri. Terasa are bar si sistem audio propriu, dar si video-proiector si televizoare.

Iti punem la dispozitie un set complet de servicii pentru ca tu sa fii in centrul atentiei si sa te bucuri de momentele fericite ! Intr-o atmosfera calduroasa, cu stil si bun gust, la Sala Athena gasesti « acel ceva » potrivit pentru fiecare eveniment.

Desi alegerea locului potrivit pentru o ocazie speciala poate fi dificila, la Sala Athena vom lucra in amanunt pentru a pune la punct fiecare detaliu, cu pasiune si drag, pentru reusita evenimentului tau.

Evenimentul e al tau, placerea de a-ti oferi un moment de neuitat este a noastra !


Galerie foto