• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.

Sala Athena Buzau

7428 vizualizari

ADRESA: Str. Mesteacanului nr. 1, Buzau

TELEFON / FAX: 0238.720.222

TELEFON: 0740.245.007

E-mail: office_hotelb90@b90.ro

E-mail: contb90@gmail.com

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.b90.ro

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campNe plac povestile cu final fericit! Bucura-te, petrece, simte-te in largul tau si transforma evenimentul tau intr-unul de vis la Sala Athena.

De la momente unice din viata personala (nunti, botezuri, onomastice, majorate) la evenimente corporate, conferinte, prezentari de produse, sala Athena, avand o capacitate de 300 de locuri, cu posibilitate de compartimentare usoara in functie de numarul de locuri dorit, este gazda perfecta.

De asemenea, sala are o conexiune directa cu terasa Athena, cu o capacitate de 80 de locuri. Terasa are bar si sistem audio propriu, dar si video-proiector si televizoare.

Iti punem la dispozitie un set complet de servicii pentru ca tu sa fii in centrul atentiei si sa te bucuri de momentele fericite ! Intr-o atmosfera calduroasa, cu stil si bun gust, la Sala Athena gasesti « acel ceva » potrivit pentru fiecare eveniment.

Desi alegerea locului potrivit pentru o ocazie speciala poate fi dificila, la Sala Athena vom lucra in amanunt pentru a pune la punct fiecare detaliu, cu pasiune si drag, pentru reusita evenimentului tau.

Evenimentul e al tau, placerea de a-ti oferi un moment de neuitat este a noastra !


Galerie foto