• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.

Sport's Pub B90 Buzau

4045 vizualizari

ADRESA: Str. Mesteacanului nr. 1, Buzau

TELEFON / FAX: 0238.720.222

TELEFON: 0740.245.007

E-mail: office_hotelb90@b90.ro

E-mail: contb90@gmail.com

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.b90.ro

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest camp
Sport’s PUB Buzau aduce in Buzau atmosfera tipica pub-urilor londoneze sau irlandeze, unde se bea bere si se vizioneaza meciuri de fotbal si nu numai, unde se mananca bine si se sta de vorba cu prietenii.

Capacitatea Pub-ului este de 100 de locuri si se bucura de o conexiune directa cu terasa Athena (80 locuri) si terasa Pub (30 de locuri). In aceste conditii, Pub-ul se preteaza si pentru organizarea unor evenimente, atat personale cat si corporate.

Pe langa atmosfera tipica de pub, noi credem ca la Sport’s PUB vii sa te simti ca acasa… Atmosfera e calda, primitoare, bautura si mancarea sunt bune si daca timpul petrecut aici este alaturi de cei dragi, cu atat mai bine!

Am facut deja o traditie in a transforma serile de vineri in adevarate petreceri de karaoke, iar derby-urile de fotbal nici ca trebuie urmarite altundeva !

Ideea e sa fii o persoana dinamica, sa preferi calitatea si sa cauti o atmosfera relaxata ! Sport’s PUB este locul unde le poti gasi pe toate acestea !

In plus, pentru a fi alaturi de tine si in momentele speciale, putem organiza petreceri de tot felul, tu doar gaseste ocazia potrivita si vino la Sport’s PUB!


Galerie foto