• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.

Restaurant Pik-Nik Buzau

4651 vizualizari

Adresa: Str. Victoriei , nr.7

Telefon: 0238  711  510 /  0755 054 701

www.restaurantpik-nik.ro

Vezi pagina de Facebook


Oferte speciale


AFIS REVELION 2018


Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2018!

Va asteptam sa petrecem la cumpana dintre ani cu un meniu rafinat, muzica LIVE cu DIANA IONITA, DJ CATALIN IONITA , cabina foto free

Rezervari: 0238.711.510 / 0755.054.701

---------------------------------------------------------------------

Restaurantul Pik-Nik  este un loc  cunoscut in orasul Buzau care in timp, a reusit sa dobandeasca apreciere si recunoastere datorita produselor culinare din bucataria traditionala romaneasca si din cea internationala.

Intimitatea, atmosfera placuta si primitoare  combinata cu un meniu aparte, transforma localul nostru intr-un restaurant rafinat, cu o prezentare eleganta, pentru zile si seri romantice, iesiri in familie, grupuri de prieteni. O masa la restaurant este o parte integranta a vietii fiecarui om modern. Se relaxeaza, se distreaza, organizeaza petreceri pentru diferite moment  importante din viata sa: nunti, botezuri, petreceri pentru cununia civila, petreceri aniversare, zile de nastere, reuniuni de clasa si petreceri de absolvire, conferinte si intalniri de afaceri, lansare de produse si inaugurare de sedii, aniversari si petreceri de firma, cocktail-uri, mese de protocol, lansari de carte.

Restaurantul Pik-Nik  va pune la dispozitie cele doua saloane: salon mic cu o capacitate de 60 de locuri si salon mare cu 150 de locuri.

Bunul gust si exigentele dumneavoastra reprezinta succesul nostru si pentru aceasta va multumim!Galerie foto