• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.

Restaurant 2D Cislau

5986 vizualizari

Adresa: DN10  Km.44 , Cislau, jud. Buzau

Telefon: 0748.254.244

Vezi pagina de FacebooK

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campRestaurantul '2 D Cislau'  vă oferă 2 săli cu capacităţi diferite (100 şi 150 de persoane) pentru organizarea unor evenimente importante din viaţa dumneavoastra, în cele mai bune condiţii: nunţi, botezuri, revelioane, festivităţi, petreceri private, congrese, conferinţe, cocktail-uri, banchete. 

Stim ca exista o multime de lucruri importante in planificarea evenimentului dumneavoastra, dar cu siguranta locatia aleasa va face evenimentul vostru unic si memorabil indiferent de natura sa, de aceea salonul de evenimente reprezentat de un elegant cort cu o capacitate de 600 de locuri, va garanta reusita oricarui tip de eveniment.

Sala de conferinte este un loc modern in care companiile pot organiza orice tip de eveniment, capacitatea sa fiind de 150 de persoane, avand  ca dotari de baza: audio-video,  proiector, flipchart.

In cadrul complexului turistic 2 D Cislau, motelul va pune la dispozitie  26 camere din care 6 camere matrimoniale si 20 camere duble dotate cu baie proprie, tv.

Va asteptam cu drag!


Galerie foto