• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.

Restaurant Crasmarita din Buzau (Moara Dragaicilor)

4165 vizualizari

Adresa: E 85, nr. 1, Loc. Maracineni

Telefon : 0238.717.213

Telefon: 0724.206.469

Telefon: 0723.297.619

www.moaradragaicilor.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campCrasmarita din Buzau organizeaza petreceri si aniversari de familie, restaurantele noastre de capacitate mare reprezentand locatia perfecta pentru organizarea de nunti sau botezuri.

Crasmarita din Buzau poate organiza diferite evenimente pentru compania dumneavoastra, de la cele de tip training sau team building pana la cine festive, mini-conferinte, seminarii sau intalniri private de afaceri.

Va stam la dispozitie cu restaurantele proprii ce pot fi personalizate pentru fiecare eveniment, precum si cu o bucatarie proprie ce poate asigura o varietate de meniuri de tip bufet suedez, destinate acestor ocazii

Personalul nostru specializat va sta la dispozitie pentru consiliere in toate aspectele organizarii evenimentului, aranjamentele de sala si mesele fiind personalizate pentru fiecare eveniment in parte. Bucatarii hanului Crasmarita din Buzau sunt pregatiti sa ofere meniuri complete pentru nunti sau botezuri, alegerea detaliilor apartinandu-va in totalitate.


Galerie foto