• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.

Cazare

Lista unitatilor de cazare din Buzau

Hotel Sport B90 Buzau

Hotelul Sport B90 se bucură de o locaţie privilegiată, fiind situat lângă Parcul Tineretului, într-o zonă verde şi liniştită, între Sala Sporturilor şi Bazinul Olimpic, la nici 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului.
Detalii

Pensiunea Crasmarita din Buzau (Moara Dragaicilor)

Hanul Crasmarita din Buzau este construit in stil romanesc antebelic conform normelor de clasificare de 4 stele.

Hanul Crasmarita din Buzau cazare in apartamente si duble, putand alege intre camerele cu mobilier din lemn masiv sau cele din fier antichizat decorate in stil specific antebelic.

Detalii

Hotel Pietroasa Buzau

Situat în centrul orașului Buzău,hotelul Pietroasa creează o armonie între un decor clasic si o eleganta discreta. Cu o istorie de 40 de ani, acesta excelează prin calitatea și profesionalismul serviciilor oferite de-a lungul timpului.
Detalii

Pensiunea Rustic Ramnicu Sarat

Pensiunea Restaurant Rustic - Rm. Sarat va asteapta sa petreceti clipe de neuitat !
Detalii

Hotel Magura Buzau

Bucurati-va de o evadare din cotidian si incepeti ziua admirand de pe balconul dumneavoastra din camera de hotel peisajele ce va inconjoara si cu siguranta veti avea o zi minunata.
Detalii
5 anunturi afisate!